Medlem av Norgeseliten logo

Trenger du El-sjekk?

toppbilde2.png

Ved en el-sjekk avdekker våre elektrikere feil og mangler med det elektriske anlegget i boligen din.
Du får raskt oversikt overanleggets tilstand og kan da rette opp eventuelle feil.

elsjekk.png

 

El-sjekk av bolig fra 1790,-* inkl. mva. pr. boenhet.

*Vilkår: ved kjøring til oppdragssted utover 30 km, vil kjøretillegg/servicebil tilkomme.

 

 

 

Sikringsskap og sikkerhet

smarthus.jpg

sikringer-2.png

Vi vet at de aller fleste av oss er opptatt av sikkerhet.

Vi er opptatt av sikkerhet i bil, av barna våre, sikkerhet på skitur i fjellet og en rekke andre ting. Vi som elektrikere er også opptatt av sikkerhet. Alle hjem har de siste årene blitt mer elektriske enn noen gang tidligere. Alle har mobiler, datamaskiner, elbiler, el-sykler, osv. Vi kan fortsette å nevne produkter som krever strøm. Men det som er viktig er at vi belaster våre sikringer mer enn noen gang. 

Dette kan føre til overbelastning av elanlegget ditt, og i verste fall brann.

Ved å oppgradere eller bytte sikringsskapet reduserer du faren for brann og andre uønskede hendelser med strøm.  Du kan også ha lekkasje i det elektriske anlegget uten at du kan se det. Denne lekkasjen kan være farlig og fører også til høyere strømregning.  Ved å montere jordfeilsikringer vil denne feilen bli borte.

Har du et gammel sikringsskap med skrusikringer?  Ta gjerne kontakt for ytterlig informasjon.

Vi er dedikerte og engasjerte elektrikere som er opptatt av sikkerheten i din el-installasjon.   

 Asset-2.jpg

Når du skal bytte sikringsskap, må jobben gjøres av et autorisert installasjonsfirma. Våre elektrikere vet hvilke krav som stilles når man skal installere kurser, sikringsskap, stikkontakter, lys og varme slik at man har et anlegg som er trygt i mange år fremover.

I tillegg til sikringene og jordfeilbryter, vil beskyttelse mot overspenning være en viktig del av sikkerheten i et elanlegg.

Overspenning i et el-nett kan oppstå som følge av et lynnedslag, ut og innkobling av strøm i nettleverandørens ledningsnettet.

Vi anbefaler alle som vurderer en oppgradering av det elektriske anlegget å montere et overspenningsvern.  

 Prisen/løsningen forutsetter at man kan benytte ditt eksisterende skap. Prisen er inkludert kjøring/reisetid inntil 20 km fra vår kontoradresse. Utover dét fakturerer vi etter gjeldende timesatser/km. Overspenningsvern kan monteres fra kr 1990,- ved omgjøring av sikringsskap

 

Salto leverer ladeanlegg tilpasset fremtiden

Bertelosteen_1200.jpg

For raskere og sikrere lading anbefales det at det monteres en fast installert ladestasjon. Dette fordi en vanlig stikkontakt ikke er laget for kontinuerlig last over lengre tid, og kan medføre varmegang i det elektriske anlegget.

lade.png

Det finnes flere tusen Saltobokser i norske garasjer. Salto Ladestasjoner har god erfaring med å levere unike ladeløsninger tilpasset alle våre kunder. 

Vi har løsninger som dekker de fleste behov, uansett om det er ladestasjoner til hjemmet, borettslaget, arbeidsplassen eller offentlige ladeanlegg. Vi er stolte over å kunne vise til mange gode referanser.