Vi er Sandefjord Elektro AS

Vi leverer alt av elektrikertjenester og har eget tavleverksted. Vår visjon er å levere tjenester av høy kvalitet hvor kunder og ansatte til enhver tid er i fokus.

Sandefjord Elektro AS ble etablert i 1983. Siden den gang har vi utført utallige oppdrag for privatmarkedet, lokalt næringsliv og prosjektmarkedet. Vi har også årelang erfaring med automatiserte anlegg, renseanlegg og pumpestasjoner. Vi har eget tavleverksted som produserer sterk- og svakstrømstavler av høy kvalitet. Våre elektrikere og prosjektledere er godt kvalifiserte og har lang erfaring med arbeider innenfor de fleste fagområder.

Våre elektrotjenester omfatter alt fra nye anlegg, rehabilitering, hus og hytter, bad og kjøkken, service og vedlikehold, internkontroll, service og vedlikeholdsavtaler, boligkontroll, solcelleanlegg, ladeanlegg for elbil, varmepumper, smarthus, brann og tyveri, pumpestasjoner m.m.

Den teknologiske utviklingen i vår bransje går fort, og vi i Sandefjord Elektro AS er opptatt av å hele tiden følge med på nye produkter slik at våre kunder kan være trygge på at våre ansatte leverer de beste løsningene for sitt behov.

Vår visjon er å levere tjenester av høy kvalitet hvor kunder og ansatte til enhver tid er i fokus. Våre viktigste verdier er kvalitet, kunnskap og pålitelighet!

 

Kontakt oss

Klikk her om du vil ta kontakt med oss.

Kontakt

Sertifikater

Samarbeidspartnere